Afterschool

AFTERSCHOOL TEDDY

Toate activităţile din afterschool – un singur preţ: 35 Ron/zi.

Separat se plătesc:

- prânzul: 12 Ron/zi

- transportul Timişoara – Şag : 120 Ron/ luna (la cerere)

 

PROGRAM AFTERSCHOOL, LUNI - VINERI 12.00 - 18.00

  • 12.00 - 13.00 preluarea copiilor de la şcoală
  • 13.00 - 13.30 masa de prânz
  • 13.30 - 14.00 relaxare, joacă afara
  • 14.00 - 16.00 temele + gustare
  • 16.00 – 17.30 cursuri diverse (engleză, germană, cunoaşterea mediului, muzică, artă, sport)
  • 17.30 – 18.00 relaxare, joacă

La Teddy Afterschool fiecare zi e o bucurie. Prin activităţi variate, care stimulează curiozitatea si dorinţa de explorare a copilului, se dezvoltă abilităţi cognitive, sociale, artistice, dar şi valori morale precum încrederea, curajul, integritatea şi respectul. O atenţie deosebită se acordă siguranţei si bunăstării emoţionale a fiecarui copil.

Copilul este centrul întregii activităţi şi este văzut ca fiind o persoană creativă, inventivă, care posedă capacităţi deosebite de explorare, cercetare si asimilare. Copilul işi dezvoltă mereu capacităţile de comunicare si interacţionare, de încredere in sine si respect si empatie fata de sentimentele celorlalţi.

Echipa de cadre didactice îmbină un înalt grad de profesionalism cu multă dăruire şi pasiune pentru a crea un climat socio-emoţional si educaţional adecvat. Familia copilului joacă un rol deosebit de important. Parinţii sunt invitaţi sa participe la stabilirea planurilor şi metodelor individuale, la evenimentele importante din viata şcolii si sa propună activităţi si proiecte.

Programul de invăţare plasează copilul in centrul său. Scopurile si obiectivele sunt individualizate si tin seama de caracteristicile, interesele si ritmul propriu de invăţare a fiecarui copil. El imbină activităţi cu teme sociale si etice, cu activităţi sportive, artistice sau musicale.

Vă aşteptăm cu drag.

Distribuie pe