Despre noi

Bine aţi venit!

Afterschool Teddy a fost infiinţat in Sag in anul 2017 la iniţiativa familiei noastre: Kiss Attila si Valeria, din drag pentru copii şi din dorinţa de a aduce în comuna noastră experienţa noastră in domeniul educaţiei.

Experienţa proprie ne-a condus către o soluţie de a completa programa şcolară atât din punct de vedere al educaţiei si  cunoştinţelor,  de a acoperi orele de dupa şcoală cu un program de asistenţă in rezolvarea temelor, de identificare si dezvoltare a capacităţilor intelectuale ale fiecarui copil, de supraveghere a copilului precum şi servirea unui meniu adecvat.

Misunea noastră este de a oferi  programe complete de Afterschool, care sa ţină copiii în condiţii de siguranţa şi să ii ajute sa aibe succes la şcoală si in viaţă.

Teddy Afterschool vă primește într-o atmosferă și un decor de familie.  Activitățile se desfăsoară la parterul casei noastre, în spații amenajate pentru copii, astfel:

  • spațiu de studiu în grup (2 săli);
  • spațiu de studiu individual (1 birou);
  • două grupuri sanitare;
  • spațiu exterior de joacă în curtea proprie, amenajat pentru activități sportive, petrecerea timpului liber și a pauzelor dintre activitățile scolare.
 

Invăţăm și ne jucăm

Școala și activitatea de învățare ar trebui să fie distractivă si interesantă, de aceea la Teddy Afterschool combinăm activitatea educațională cu perioadele de joacă și destindere, care să permită copiilor să-și recapete energia pentru noi provocări, care să le permită să-și satisfacă nevoia de joacă, dar mai ales  să își păstreze echilibrul emoțional care să le asigure reușita școlară.

Ajutăm la teme

Rezolvarea temelor poate crea multe neplăceri care se asociază cu neîncrederea copilului în propria capacitate de a rezolva sarcini care par dificile, de aceea la Teddy Afterschool îți vom învăța copilul să rezolve probleme, să-și dezvolte gândirea analitică, să găsească răspunsuri și să se bucure de reușită.

Fiecare temă este o provocare, iar copilul tău va învăța să abordeze fiecare exercițiu cu atenție și răbdare, dezvoltându-și încrederea în forțele proprii.

Rezolvarea temelor nu înseamnă să copiezi niște soluții, ci îl învățăm pe copilul tău să se implice , să încerce și să propună soluții, să testeze și apoi să verifice rezultatele, pentru a ne asigura că, pe viitor, va dobândi independență în rezolvarea aceluiași tip de sarcină.

Noi credem că rolul temelor este de a consolida niște informații, de a ajuta la asimilarea lor și de aceea această activitate este privită cu multă responsabilitate .

Avem grijă de copilul tău ca şi cum ar fi al nostru

Știm că pentru tine este important să îți știi copilul în siguranță în timp ce tu ești la serviciu.

Și pentru noi siguranța copilului tău este foarte importantă, de aceea, prin tot ceea ce facem la Teddy Afterschool, avem grijă de copilul tău, de dezvoltarea lui, asigurându-i un spațiu unde să se simtă confortabil.

Ai încredere și lasă-ne să avem grijă de copilul tău după terminarea orelor de la școala!

Vă asteptăm cu drag,

Echipa Teddy

Distribuie pe